045 869 1669 juha@kalliola.com

Lemonsoft konsultointi

Lemonsoft konsultointi

Olen konsultoinut Lemonsoft -ohjelmistoa vuodesta 2007 asti. Tähän sisältyy työskentely  7 vuotta Lemonsoft Oy:n palveluksessa sovelluskonsulttina, ERP-konsulttina, tuotepäällikkönä sekä palvelupäällikkönä. Tunnen ohjelmiston kuin omat taskuni ja osaamiseni sen käytön soveltamisessa toimialariippumattomasti on tunnettua.

Erityisen hyvin osaan soveltaa Lemonsoftin käyttöä seuraavilla toimialoilla:

  • tuotannolliset yritykset
  • tukku- ja vähittäiskauppa
  • projektiliiketoiminta
  • huoltoliiketoiminta
  • asiakaspalveluyritykset

Verkostostani löydät myös tarvittaessa hyvät tilitoimistokumppanit, jotka osaavat hyödyntää Lemonsoftin talous- ja palkkahallinnon ominaisuudet. Yhdessä näiden toimijoiden kanssa sinunkin yrityksellesi saadaan rakennettua hyvin toimiva kokonaisuus.

Miten voin auttaa sinun yritystäsi?

Jos sinulla on jo Lemonsoft -ohjelmisto käytössäsi ja olet ehkä käyttänyt sitä jo jonkin aikaa, voisi olla aika tilannekatsaukselle.

 Käytetäänkö hankittuja ominaisuuksia tehokkaasti? Voitaisiinko sijoitetulle rahalle saada vielä enemmän vastinetta?

Joskus käyttöönotto tapahtuu hyvin nopealla tahdilla, eikä ole aikaa miettiä kaikkia mahdollisuuksia niin tarkasti. Järjestemä pitää saada nopeasti käyttöön ja on pakko keskittyä vain välttämättöimien perustoimintojen käyttöönottoon. Aika ajoin onkin järkevää tehdä “välitilinpäätös”, miten ohjelmaa käytetään ja olisiko mahdollista saada lisäarvoa ohjelmiston laajoista ominaisuuksista.

 Olisko prosesseja syytä miettiä uudelleen, niin että ne toimivat paremmin yhteen Lemonsoftin kanssa?

Voi olla, että ensimmäisen käyttöönoton hetkellä ei ehditty kiinnittämään huomiota yrityksen prosesseihin, kuinka niitä olisi voitu samalla muokata toimivammaksi ja enemmän yhteensopivaksi hankitun järjestelmän kanssa. Tämä voi estää saamasta täyttä hyötyä ohjelmistosta, joka parhaassa tapauksessa voi antaa mahdollisuuden tehostaa prosesseja huomattavastikin. Prosessit on hyvä piirtää ajoittain uudelleen ja verrata, kuinka hyvin ne istuvat Lemonsoftin prosesseihin. Voit yllättyä, kuinka paljon enemmän tehoja voidaan saada irti ohjelmistoinvestoinnista hyvällä prosessisuunnittelulla.

 Olisivatko jotkin uudet Lemonsoftin ominaisuudet hyödyllisiä ottaa käyttöön?

Lemonsoftiin tulee uusia ominaisuuksia jatkuvasti ja entisiä parannellaan. Oman työn ohessa ja arjessa näitä ei välttämättä huomaa tai niihin ei ehdi paneutua. Siksi on hyvä olla kumppani, joka osaa kertoa sinulle, kuinka voisit hyödyntää uusia ominaisuuksia ja miten saat ne otettua sujuvasti käyttöön.

 

Ota yhteyttä

Sovitaan pikku palavaeri, missä voidaan keskustella yrityksenne tarpeista tai muuten vain turista, miten Lemonsoftia teillä käytetään. Voit soittaa minulle, lähettää suoraan sähköpostia tai klikkaa tuosta alta yhteydenottolomakkeelle. Tapaamisiin!

Harkitsetko Lemonsoftia toiminnanohjausjärjestelmäksi?

Jos Lemonsoft on sinulle uusi tuttavuus, et voisi saada parempaa eisttelijää välillenne. Olen tuntenut Lemonsoftin lähes sen syntymästä asti ja ollut mukana auttamassa lukuisia yrityksiä sen käyttöönotossa, kehitttämisessä ja yhteensovittamisessa eri toimialojen liiketoimintaan.

Kun lähdet projektiin minun kanssani, saat

  • kumppanin, joka todella ymmärtää liiketoimintaasi
  • luotettavan ja puoleettoman arvion siitä, soveltuuko Lemonsoft sinun yrityksellesi toiminnanohjausjärjestelmäksi
  • kattavan dokumentoinnin liiketoimintaprosesseistasi, joka auttaa ohjelmistohankinnassa
  • kumppanin, joka pitää sinun puoltasi ja varmistaa, että käyttöönottoprojekti tehdään oikealla tavalla

 

Ota yhteyttä

kalliola consulting

Juha Kalliola

Juhontie 6E
65610 Mustasaari

soita milloin vaan

045 869 1669

tai lähetä sähköpostia

juha@kalliola.com